DAÜ-KAEM Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi Konulu Çalıştay Gerçekleştirdi

Yayınlanma Tarihi: 13 Mart 2014, Perşembe

Doğu Akdeniz Üniversitesi Kadın Araştırmaları ve Eğitimi Merkezi (DAÜ-KAEM) “Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesinde Yerel ve Merkezi Yönetim ve Sivil Toplum Örgütlerinin Rolü ve Sorumlulukları Çalıştayı”nı gerçekleştirdi. 12 Mart 2014 Çarşamba günü, saat 09:00’da, KKTC Meclis Başkanı Dr. Sibel Siber’in de katılımı ile gerçekleştirilen çalıştay DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi BEA 5 numaralı salonda gerçekleştirildi.

Söz konusu çalıştayda açılış konuşmaları DAÜ-KAEM Başkanı Doç. Dr. Fatma Güven Lisaniler, DAÜ Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Yılmaz ve KKTC Meclis Başkanı Dr. Sibel Siber tarafından gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu etkinliğe CTP milletvekillerinden Doğuş Derya ve Fazilet Özdenefe de katıldı.

Çalıştay Videosunu İzlemek için link'e tıklayınız.